Startsida
Nyheter
Om företaget
Kontakta oss
Pågående projket
Tjänster/Produkter
Nyheter

2008-04-17-19 Alemässan 2009

ÖP Affärsutveckling ställer ut på Alemässan i dagarna tre. Kom till vår monter och se våra mässerbjudande. Ett av våra erbjudande hittar du på alemassan.se. Erbjudandet på alemassan.se gäller tom 31 maj 2008. Välkommen till vår monter!

2008-04-14 Nytt uppdrag

ÖP Affärsutveckling har fått i uppdrag att på deltid hjälpa till på Lantmännen Axa Foodservices marknadsavdelning. Uppdraget gäller i första hand fram till sommaren.

2008-03-20 Cateringbladet nr 2

Idag kommer nr 2 av Cateringbladet (v 13-19) att skickas ut till Cateringföretag, Restauranger, Caféer och FastFoodrestauranger i Sverige.

2008-01-25 Marknadsrapport Kött & Chark

ÖP Affärsutveckling startar en marknadsrapport (statistik) inom kategorin kött & chark för storhushållsmarknaden i Sverige. I Marknadsrapporten ska köpande kunder kunna se sin marknadsandel i tre nivåer, produktgrupp, varugrupp och hela kategorin. På sikt ska även en fjärde nivå läggas till och det är produktslag. 

ÖP Affärsutveckling har gjort klart med de första kunderna till denna marknadsrapport. Det är tre av de större företagen inom kategorin, nämligen Atria, Dafgård och Scan. Under de kommande veckorna tas kontakt med ytterligare företag inom branschen och målet är att första rapporten är klar 31 mars.

2008-01-21 Cateringbladet nr 1

Idag är det premiär för första numret av Cateringbladet (v4-9). Denna kampanjtidning på nätet mailas endast till kunder. I detta nummer är det erbjudande från livsmedels- och konfektionsbranschen. Kampanjtidningen är neutral vilket innebär att såväl grossister som leverantörer i livsmedelsbranschen är välkomna att medverka. Vill du ha mera information om Cateringbladet, kontakta Örjan Pettersson på 0303-748374.

2008-01-02 Ny samarbetspartner

ÖP Affärsutveckling startar samarbete med Conventum i Örebro. I Conventums nya mässhall Conventum Arena ska en Restaurang & Storhushållsmässa arrangeras den 18-19 mars 2009. ÖP Affärsutveckling har fått uppdraget att vara projektledare för denna mässa. Inom kort kommer en inbjudningsfolder att vara klar för utskick till blivande utställare

Nyhetsarkiv
StartsidaNyheterOm företagetKontakta ossPågående projketTjänster/Produkter